Objavio/la / subota, 23. veljače 2019.

PRVO RUMENILO SVAKE DJEVOJKE


RUMENILO KOJE OSVAJA OD 1863. GODINE!

Pogodili ste! Riječ je o kultnom Bourjois rumenilu zbog kojih obrazi djevojaka diljem svijeta već više od 150 godina izgledaju prirodno, rumeno, svježe i zdravo.

Bourjois rumenilo na moje je obraze došlo preko moje drage tete. S obzirom na to da se moja mama prije nije previše šminkala (sjećam se samo njene divne plave olovke za oči, koja joj je bila kao "zaštitni znak"), moj neki prvi pravi susret sa šminkom je bio preko moje tete - mamine mlađe sestre.


I tako sam ja jednog dana odlučila kupiti sve što mi je potrebno kako bih se mogla šminkati, a na popisu je bilo i rumenilo. Teta me odvela u dućan (ne sjećam se je li to bila neka parfumerija ili čak Müller) i upoznala s rumenilom koje koristim i danas - već više od 10 godina.


Za Bourjois rumenilo se kaže da je to prvo rumenilo svake djevojke, a s obzirom na to da postoji još od davne 1863. godine, nije teško povjerovati u tu konstataciju. 


Bourjois rumenilo osvaja svojim nijansama, praktičnošću i dizajnom. Naime, izbor nijansi je uistinu velik, a ako niste sigurni u to koja bi vam nijansa najbolje pristajala - na službenoj web stranici brenda možete vidjeti preporuku nijanse prema tonu kože. Rumenilo dolazi u maloj okrugloj kutijici (Little Round Pot) koja u sebi ima ogledalo i mali kistić za nanošenje rumenila. Kistić u pravilu ne koristim, ali mislim da je odličan za putovanja ili kada niste kod kuće, a želite "popraviti" rumenilo. 


Ovo rumenilo odlikuju tri glavne karakteristike, a to su: 

1. BAKED TECHNOLOGY FORMULA
Tehnologija pečenja koja osigurava da se rumenilo savršeno stapa s kožom i to jednako na svim dijelovima.
2.RESISTANT TO BREAKAGE
Zahvaljujući posebnom procesu proizvodnje rumenilo je otporno na mrvljenje i lomove - to znači da vam se pri korištenju neće s vremenom početi mrviti, a čak i ako padne na pod ostat će na svom mjestu (osim ako je, naravno, udarac bio prejak).
3. ROSE SCENT
Predivan miris ruže koji na prvu osvaja svojim nježnim i senzualnim notama.


Brend je nedavno na tržište lansirao i dva nova proizvoda - "Duo Blush Sculpt", koje sadrži dvije nijanse - jednu za rumenilo i drugu za konturiranje te "Le Petit Strober", koje služi kao highlighter. 

Tijekom godina sam isprobala razne nijanse Bourjois rumenila i nikada nisam kupila niti jedno drugo rumenilo, a trenutno se u mojoj kozmetičkoj torbici nalazi Bourjois rumenilo u nijansi "34 Rose d'Or". Osim kao rumenilo, nekada ga znam koristiti i kao sjenilo - uvijek u kombinaciji s nekim drugim sjenilom. Iako djeluje kao jako maleno, rumenilo je dugotrajno. Jedini problem koji imam s Bourjois rumenilom je taj da se svaki put teško odlučim koju nijansu odabrati - ostati na staroj ili isprobati novu? Najradije bih istovremeno kupila sve nijanse jer su predivne. 💕💕💕

*****

Pišite u komentare koje je vaše prvo rumenilo?
Tags : , , , , ,

Nema komentara:

Objavi komentar